ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑ THUMBS NEWSITE

 

Η φωτογράφιση την ημέρα του γάμου σας πρέπει να σας απαθανατίσει όπως ακριβώς είστε. Χωρίς αναγκαστικές πόζες ή αδέξιες σκηνές. Απλά να συλλάβει την αγάπη σας, την ευτυχία σας και την ημέρα εκείνημε μία χαλαρή διάθεση και  με διακριτικό τρόπο. Ο στόχος μου είναι να μην σας καθοδηγώ απλά να σας ακολουθώ στην ιστορία του γάμου σας. Έτσι δε θα έχετε ν ανησυχείτε για τη φωτογραφία απλά θα χαλαρώσετε και θ απολαύσετε την μέρα σας και αφήστε τα πράγματα να συμβούν όπως πρέπει, γνωρίζοντας μόνο ότι θα είμαι εκεί για εσάς.
 
Η επιλογή του σωστού φωτογράφου για το γάμο σας είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα κάνετε. Μετά από τόσους μήνες σχεδιασμού, οι φωτογραφίες θα είναι ένα από τα λίγα πράγματα που θα σας απομείνουν για να θυμάστε τη μέρα εκείνη. Το πρώτο οικογενειακόκειμήλιο για τα παιδιά σας. Επομένως θα πρέπει να είναι κάποιος με τον οποίο να αισθάνεστε άνετα και χαλαρά γύρω του. Κάποιου του οποίου οι εικόνες να σας μιλήσουν. Κάποιος στου οποίου τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας. Κάποιος του οποίου το όραμα και ο τρόπος που βλέπει το γάμο να είναι ίδιος με τον δικό σας
 
Αν νομίζετε ότι το άτομο αυτό μπορεί να είμαι εγώ θα χαρώ να έρθετε σ επαφή μαζί μου. Θα ήθελα πολύ να σας ακούσω και να σχεδιάσουμε μαζί την απαθανάτιση της ημέρας του γάμου σας.